Interfata CAD profesionala :

FINE SANI are o interfata CAD avansata pentru proiectarea oricarui tip de instalatii pentru constructii in doua etape simple.

– Pozitionarea componentelor fine sani(obiecte sanitare, colectoare, etc.) instalatiilor in plan.
– Proiectarea conductelor cu comenzi simple sau mult mai complexe (de ex. “Conducte paralele cu peretele”, “conectare automata a receptorilor”), ceea ce ofera o viteza sporita in timpul realizarii proiectelor.

Planul imaginii poate fi in orice format de fisier .dwg sau .dxf sau chiar in format .bmp (planuri scanate). De asemenea, planurile arhitecturale pot fi desenate de la zero prin intermediul comenzilor pachetului AutoBLD (arhitectural).

Calcule de dimensionare complete direct in spatiul de desenare :

Componentele de calcul (rezerva de apa si canalizarea, ultima incluzand si aductiunile cu apa) sunt in mod automat actualizate din planurile cu instalatii prin grupul de comanda AutoNET.

Retelele sunt recunoscute si transferate in foile de calcul. Calculele complexe de dimensionare se realizeaza pe o baza metodologica solida bazata pe standardele europene si cele internationale din domeniu.

Pe langa calculele de dimensionare ale instalatiilor, FINE SANI calculeaza toate echipamentele necesare (de ex. grup de pompare pentru alimentarea cu apa, daca este nevoie, etc.), furnizeaza extrasele de materiale, detalii tehnice si specificatii precum si alte rezultate. Toate calculele rezultate sun organizate in documentatii complete.

O alternativa pentru calculele de dimensionare este oferita printr-un ghid inteligent “wizard” (o succesiune logica si intuitiva de introducere si setare a tuturor parametrilor necesari pentru dimensionarea retelei finale), inclus in FINE SANI. Proiectantul descrie instalatiile sanitare intr-un mod vizual, cu ajutorul modelelor (template) existente, urmand apoi sa se genereze utilizand optiunea wizard a programului, diagramele si breviarele rezultate in urma calculelor si rutinelor complexe incluse in modulul de calcul.

Generarea automata a tuturor planselor din proiect :

Toate plansele din proiect sunt create automat in forma finala:

– Desene detaliate ale planului vizualizat – complet actualizat in stransa legatura cu rezultatele de calculate.
– Diagrame – includ toate informatiile care pot fi editate si setate de catre proiectant.

Toate desenele pot fi editate si completate, utilizand utilitatile speciale si librariile cu simboluri care sunt disponibile pentru proiectant.

Info Contact

Contactati-ne cu incredere

+40 356 420 234

+40 356 814 184

welcome@intellitech.ro

str. Virtutii Nr. 6, Timisoara

Echipa IntelliTECH SRL

  • Contacteaza-ne Online