FINE SANI

Program de proiectare si dimensionare instalatii sanitarefine sani

FINE SANI combina proiectarea si calculele intr-un mediu complet integrat, executand toate calculele necesare pentru orice instalatie sanitara pentru constructii, direct din din cadrul desenului, generand toate studiile rezultate: breviare de calcul, rapoarte tehnice, extrase de materiale si costuri impreuna cu toate plansele finale (vederi in plan, diagrame, detalii de executie).

Vezi Detalii Cumpara

 

FINE ELEC

Program de proiectare si dimensionare instalatii electricefine elec

FINE ELEC combina modulul de proiectare si de calcul, facand posibile orice calcule pentru realizarea unor instalatii electrice complexe, aceastea fiind generate direct din desenele realizate: rapoarte tehnice, costurile si materialele necesare, foile de calcul, desenele finale (diagramele, detaliile, planurile).

Vezi Detalii Cumpara

 

FINE HVAC

Program de proiectare si dimensionare instalatii termice si ventilatiifine hvac

FINE HVAC este un modul software integrat pentru proiectarea sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat. Acesta ofera posibilitatea crearii intr-un mod simplu si inteligent o solutie completa pentru un proiect HVAC. FINE HVAC include si calculul necesarului de materiale, imbinand avantajele unui program CAD cu cele ale unui program de calcul.

Vezi Detalii Cumpara

 

Info Contact

Contactati-ne cu incredere

+40 356 420 234

+40 356 814 184

welcome@intellitech.ro

str. Virtutii Nr. 6, Timisoara

Echipa IntelliTECH SRL

  • Contacteaza-ne Online