Facilitatistrad

– are o interfata avansata cu GT.STRUDL pentru a va oferi optiuni de analiza avansate.
– are o baza stiintifica dovedita prin participari la multe conferinte europene si internationale si prin aparitii în reviste.
– este usor de folosit, cu multe automatizari care ajuta la integrarea rapida a informatiilor de desen si produce automat desenele finale si rapoartele.

Programul se adreseaza inginerilor care cer simulari si solutii corecte, oferindu-le toate uneltele necesare, cat si celor ce lucreaza la proiecte normale si care doresc sa ajunga la desenele finale cu usurinta.

STRAD este alcatuit din doua componente care interactioneaza intre ele:

– Modulul CAD, este o puternica unealta autonoma care include o interfata CAD flexibila pentru proiectarea cu usurinta a oricarui tip de structuri de beton armat, plus un sistem performant de generare automata a desenelor finale (vederi in plan, diagrame, detalii de executie).
– Modulul de Calcul, ofera un mediu avansat de calcul structuri folosind functionalitatea de desenare in timp real si o complexa metodologie de calcul in fundal. Acest program de calcul structuri din beton va furnizeaza rezultatele de calcul pentru structura aferenta intr-un document complet si perfect pentru prezentare/predare catre beneficiar.

Info Contact

Contactati-ne cu incredere

+40 356 420 234

+40 356 814 184

welcome@intellitech.ro

str. Virtutii Nr. 6, Timisoara

Echipa IntelliTECH SRL

  • Contacteaza-ne Online