STEEL este bazat pe o interfata vizuala grafica interactiva de înalta calitate care persteelmite introducerea rapida a informatiilor si modelarea structurala, care sa permita realizarea modificarilor cu usurinta.

STEEL are un mediu 3D CAD autonom si prietenos, un motor de analiza finit, puternic ce efectueaza atat o analiza statica, cat si una nodala si un modul de proiectare pentru elemente de beton, ce pot fi individualizate pentru a accepta parametrii oricarui cod seismic la alegere.

Acesta este format din patru module independente:

1 – Analizarea cadrului
2 – Proiectare pentru elemente în conformitate cu EC3,
– Conexiuni simple;
– Conexiuni în grup;
– Conexiuni moment;
– Conexiuni-cadru;
3 – Schitarea cadrului si a conexiunilor,
4 – Analiza dinamica a spectrului.

STEEL este alcatuit din doua componente care interactioneaza intre ele:

– Modulul CAD, este o puternica unealta autonoma care include o interfata CAD flexibila pentru proiectarea cu usurinta a oricarui tip de structuri de beton armat, plus un sistem performant de generare automata a desenelor finale (vederi in plan, diagrame, detalii de executie).
– Modulul de Calcul, ofera un mediu avansat de calcul structuri folosind functionalitatea de desenare in timp real si o complexa metodologie de calcul in fundal. Acest program de calcul structuri din beton va furnizeaza rezultatele de calcul pentru structura aferenta intr-un document complet si perfect pentru prezentare/predare catre beneficiar.

Info Contact

Contactati-ne cu incredere

+40 356 420 234

+40 356 814 184

welcome@intellitech.ro

str. Virtutii Nr. 6, Timisoara

Echipa IntelliTECH SRL

  • Contacteaza-ne Online